acasã oferta UnivTest com comand parteneri contact

Cum se poate
comanda
pachetul

UNIVTEST

   Fiecare beneficiar poate configura comanda în funcţie de specificul unităţii şcolare, sau de nevoile sale, ceea ce înseamnă că, înainte de a comanda, persoana interesată trebuie să ştie foarte bine ce anume doreşte să realizeze cu produsele pe care le va achiziţiona. Singura componentă a platformei care este indispensabilă pentru orice situaţie este aplicaţia UnivTest Generator Pro. Celelalte aplicaţii sau baze de date se pot adăuga comenzii numai dacă este cazul, astfel:

   Componenta platformei care este indispensabilă pentru orice situaţie este aplicaţia UnivTest Generator Pro sau UnivTest Generator Express (3 în schema de mai sus), cu care se proiectează testele de evaluare. Această aplicaţie trebuie achiziţionată (o licenţă) indiferent de scopul viitorului utilizator UnivTest.
   În plus:

   Dacă se doreşte utilizarea bazelor de date predefinite, pentru selectarea itemilor testelor proiectate, atunci se pot achiziţiona culegeri electronice interactive (2 în schema de mai sus), care tratează disciplinele favorite (matematică, limba română, limba engleză etc.) şi nivelul de învăţământ necesar (primar, gimnazial, liceal).
   În plus:

   Dacă se doreşte utilizarea testelor proiectate într-o retea de calculatoare, pentru rezolvarea simultană de grup, atunci este necesară aplicaţia UnivTest Evaluator (5 în schema de mai sus), într-un număr de licenţe egal cu numărul calculatoarelor din reţea.
   În plus:

   Dacă se organizează competiţii şcolare, sau orice altă formă de testare de grup, care implică prelucrarea şi centralizarea rezultatelor, atunci este necesară aplicaţia UnivTest Reader Analist (7 în schema de mai sus), câte o licenţă pentru fiecare reţea de calculatoare în care se susţine testarea.

   Dar calea cea mai directă si eficientă, de a obţine o bună consiliere în alegerea configuraţiei comenzii, este consultarea furnizorului la:
e-mail la
sales@univtest.ro 
office@univtest.ro
unul dintre numerele de telefon: 0748.686.895, 0740.080.898.

©  UNIVTEST.RO. All rights reserved.